Cookies

Serwis www.krakownh.pl wykorzystuje pliki cookies, które będą zapisywane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo zmienić ustawienia przeglądarki internetowej i wyłączyć zapis plików cookies.

UA

Leksykon smaków

Kompozycja z połówek plastrów cytryny, limonki, ogórków, oliwek, zielonych listków świeżych warzyw symbolizująca zdrowe odżywianie.

W połowie marca zapraszamy na praktyczne spotkanie z dietetykiem klinicznym Elizą Szelest. Weźmiemy na tapet wartości odżywcze polskich produktów, które niedługo pojawią się w sklepach: kapusty, jabłek, a także kaszy i grochu i wykorzystania ich w codziennej diecie. Serdecznie zapraszamy na spotkanie, ponieważ może ono na zawsze odmienić  sposób patrzenia na te najzwyklejsze produkty i dania. Łączenie smaków produktów na stałe zakorzenionych w polskiej tradycji kulinarnej, a zarazem posiadających ogromny potencjał odżywczy to doskonałe rozwiązanie zarówno dla tych, którzy dopiero stawiają swoje pierwsze kroki w kuchni, jak i dla tych nieco bardziej doświadczonych, poszukujących nowych kulinarnych inspiracji i doznań.

Wydarzenie realizowane w ramach kampanii ​​Zdrowe żywienie  - mądre myślenie.

Wstęp wolny. Zapisy od 1 marca – obowiązuje limit miejsc.