Leksykon smaków
W połowie marca zapraszamy na praktyczne spotkanie z dietetykiem klinicznym Elizą Szelest. Weźmiemy na tapet wartości odżywcze polskich produktów, które niedługo pojawią się w sklepach: kapusty, jabłek, a także kaszy i grochu i wykorzystania ich w codziennej diecie. Serdecznie zapraszamy na spotkanie, ponieważ może ono na zawsze odmienić sposób patrzenia na te najzwyklejsze produkty i dania. Łączenie smaków produktów na stałe zakorzenionych w polskiej tradycji kulinarnej, a zarazem posiadających ogromny potencjał odżywczy to doskonałe rozwiązanie zarówno dla tych, którzy dopiero stawiają swoje pierwsze kroki w kuchni, jak i dla tych nieco bardziej doświadczonych, poszukujących nowych kulinarnych inspiracji i doznań.
Wydarzenie realizowane w ramach kampanii Zdrowe żywienie - mądre myślenie.
Wstęp wolny. Zapisy od 1 marca – obowiązuje limit miejsc.