Warsztaty robienia SUSHI
Opis wydarzenia
Zapraszamy do zgłębienia tajników rolowania, zawijania i składnia jakże popularnego dania jakim jest sushi. Można je podawać jako zakąskę, danie główne lub przekąskę i jest dostępne w wielu różnych rodzajach m.in. futomaki, hosomaki, nigiri, sashimi.
Jak to wszystko zrobić, podpowie nam nasz SUSHI SZEF Tomasz Stanek – pasjonat kuchni azjatyckiej, który od 20 lat jest zaangażowany w tworzenie rynku Sushi w Krakowie, jednych z najlepszych restauracji w mieście.
Uczestników warsztatów prosimy o przyniesienie desek do krojenia, pojemniczka/miseczki na ryż, pojemniczka/miseczki na wodę do moczenia rąk oraz pojemnik na wykonane przysmaki, które może zostaną po degustacji 😊
Masz pytania? - skontaktuj się z Klubem 303!
Jak to wszystko zrobić, podpowie nam nasz SUSHI SZEF Tomasz Stanek – pasjonat kuchni azjatyckiej, który od 20 lat jest zaangażowany w tworzenie rynku Sushi w Krakowie, jednych z najlepszych restauracji w mieście.
Uczestników warsztatów prosimy o przyniesienie desek do krojenia, pojemniczka/miseczki na ryż, pojemniczka/miseczki na wodę do moczenia rąk oraz pojemnik na wykonane przysmaki, które może zostaną po degustacji 😊
Masz pytania? - skontaktuj się z Klubem 303!