Cookies

Serwis www.krakownh.pl wykorzystuje pliki cookies, które będą zapisywane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo zmienić ustawienia przeglądarki internetowej i wyłączyć zapis plików cookies.

UA

Warsztaty robienia SUSHI

sushi, sosy, pałeczki, wasabi ułożone na kamiennej desce

Opis wydarzenia

Zapraszamy do zgłębienia tajników rolowania, zawijania i składnia jakże popularnego dania jakim jest sushi. Można je podawać jako zakąskę, danie główne lub przekąskę i jest dostępne w wielu różnych rodzajach m.in. futomaki, hosomaki, nigiri, sashimi.

Jak to wszystko zrobić, podpowie nam nasz SUSHI SZEF Tomasz Stanek – pasjonat kuchni azjatyckiej, który od 20 lat jest zaangażowany w tworzenie rynku Sushi w Krakowie, jednych z najlepszych restauracji w mieście.

Uczestników warsztatów prosimy o przyniesienie desek do krojenia, pojemniczka/miseczki na ryż, pojemniczka/miseczki na wodę do moczenia rąk oraz pojemnik na wykonane przysmaki, które może zostaną po degustacji 😊

Masz pytania? - skontaktuj się z Klubem 303!